länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 19 mars 2015

Ny digital stämpel och påminnelse om att det är sista dagen att vara med i vår tävling

Hejsan!

När jag gör kort till Morfar så gör jag det med kärlek, men jag gör dem enklare. Han skulle nog bli lite förvånad om han fick ett "magnolia-kort" med en massa lull-lull på. Så då passade det perfekt att göra ett enklare kort med Tapestry-stämplar och min egen nya digitala stämpel. Så här ser den ut på kort.


Den digitala stämpeln har ett vattenmärke på sig. När man köper stämpeln så skickar jag stämpeln utan vattenmärket.


Våra tapestry-stämplar hittar du här: Tapestry (stämpelmärke från USA)

Så här ser några av seten ut:


eller


Glöm nu inte att vara med i vår tävling!
Länken finns här uppe till höger. Bara klicka på bilden så kommer du till inlägget.

Må så gott!
kram Lotta på Moa Pyssel


Inga kommentarer: