länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 11 mars 2015

Tutorial på en blomma

Hej,

Jag gjorde ju en blomma i mitt förra inlägg och idag visar jag en liten tutorial på den, så ni kan prova själva. Självklart vill jag dela med mig av hur man kan skapa egna blommor. Det är länge sedan jag hittade en video om denna blomma, så jag kommer inte ihåg vart jag hittade den...Det finns ju otroligt mycket inspirerande videos på nätet om ni blir sugna på att prova andra blommor.

Jag har använt mig av EK Success Retro Flower-punch i två olika storlekar. Jag har stansat ut fyra av varje storlek och kommer sen att använda ett par pistiller.

 
Efter att jag stansat ut alla delar, ska jag "böja" blomman lite och det gör jag med ett verktyg (som kanske inte är det bästa, men det funkar och var det jag hade hemma... ) en grillpinne *asg*. Jag drar runt kanterna först och sedan uppifrån och ner mot mitten, gör det på hela bladet och sist snurrar jag lite i mitten.
Vips är blomman som en skål.

När alla är skålade, limmar jag ihop de fyra som är i samma storlek och sedan gör jag ett hål i mitten och pillrar ner pistillerna. Jag limmar fast allt underst och så är blomman klar .

Hoppas att ni tycker den är fin och att ni provar. Enkel att göra och kul när man kan använda papper i samma färger som t.ex kortet eller layouten. Lycka till!

Material från Moa Pyssel:

Önskar er en fin onsdag!
Kram från mig,1 kommentar:

Lotta sa...

Tack för tutorialen Ejja! Snyggt nagellack också. :) kram Lotta