länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 22 april 2015

Grattis kort

Hej,

Jag måste erkänna att jag har helt fastnat för att använda seam binding, de är bara så vackra! Vilken tur jag har att det finns så många band i olika färger hos Moa Pyssel, eller hur ?!!
Dagens kor är lager-på-lager i ljusa toner, lila och gult. Ett par blommor och dies.

En av de vackraste diesen har jag som titel... Moa Pyssels egna Grattis-dies! Stor men ändå skir, mycket vacker och användbar. Den kostar bara 59:- inkl. frakt.

Mottagaren av detta kort är en dam som älskar liljekonvaljer. Vad passar då inte bättre att använda än diesen från La-la Land Craft, Lily of the valley. Jag har stansat ut två stycken och limmat ihop. Den blev då tjockare och "kom fram" bättre. Tyvärr är den för tillfället slut i butiken, men Lotta beställer och fyller på lagret så ofta hon kan, så fråga henne så kan den säkert komma till butiken snart igen.
Material från Moa Pyssel:


Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,
 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh så vackert kortet blev Ejja! Jag är säker på att hon kommer älska det! kram Lotta