länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 10 april 2015

Grattis

Hej på er!

Imorgon ska dottern på kalas och visst är det kul att skapa ett kort som våra små kan ta med sig.
Ni känner ju mig vid det här laget ;) så blommor är ett måste, här syns prima rosen och en härlig rosa blomma från petaloo och en vit hydragena från woc.
Visst är fågeln härlig - en wood verner och så fjärilen som jag plockat i moas härliga skattskista för alla charms.

En fin träknapp och så metallhörnet och den ljuvliga provdockan som jag köpte på block från fabscrap. Det är färdiga die cuts och det finns mååånga härliga i tillsammans med olika tags.så hela mitt kort.Pappren kommer från maja design och så har jag använt en stämpel från magnolia som ja färglagt med copics. runt motivet har jag duttat ut lite färg - liquid pearls, just denna heter buttercup.


Nu önskar jag er en härlig helg, själv ska vi ha lite kalas ;)

Kram Johanna.

Material från moapyssel

papper - maja design
blommor från prima, woc, petaloo

1 kommentar:

Lotta sa...

Jättefint kort vännen! Såå fint färglagt! kram Lotta