länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 8 april 2015

Layout i orange

Hej,

Det var ett tag sedan jag skapade en layout, men när jag såg en inspirerade skiss kunde jag inte låta bli att kika bland alla foton som ligger oscrappade och skapa en sida. Jag tycker det är otroligt roligt att välja ut och skriva om fotot på en layout. Det får mig att minnas tillbaka på händelserna och det älskar jag.

Jag har skapat två foton om när vår älsta son var 9 mån och hittat sitt favoritskåp, skåpet fullt med kastruller och lock!!
Jag har tagit upp färgerna från hans pyjamas i papper och dekorationer, så ni får idag se en sida med mycket färg. Orange är ganska häftig färg!

När jag skapade layouten tänkte jag på att inte använda så "höga" blommor, det blir så svårt och tokigt när jag stoppar dem i album. Det blir inte riktigt bra. Det som är perfekt är att det finns många olika blommor och dekorationer hos Moa Pyssel, det är bara att kika in i shopen.


Vid kanterna på layouten blev det detaljer med blommor, rubons, band, stickers och brads.

Bakom fotona har jag två tags med dold journaling. Jag tycker ju om att skriva om fotona och tagsen med lite grövre snöre blev en fin dekoration också. Det grå pappret jag använt mig av är ett julpapper från Maja Design, men det visar att papper kan användas till olika saker och olika tider under året.Material från Moa Pyssel:
Blommor  (röd) - Petaloo - Mulberry Street  (slut i lager)
Brads - Joy - Röda (tillfälligt slut)

Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,


1 kommentar:

Lotta sa...

Åh vilken vacker LO Ejja! Och den är både orange och du har använt platta blommor! Du placerar dem ungefär som jag gör. Kan ju använda din bild imorgon när jag bloggar platta blommor också. Kram Lotta :)