länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 15 april 2015

Manligt kort

Hej,

Det är inte alltid lätt att skapa ett manligt/killigt kort tycker jag. Det kort jag visar idag, är ett kort som jag först funderade en hel del på hur jag skulle göra, men så vips lossnade det bara. Det är verkligen så roligt när den känslan infinner sig.

Jag har skapat med papper och vintage bild från Pion design. Ni vet att jag gillar blommor och på detta kort dekorerade jag med olika fina blommor från Prima och Wild Orchid Craft.

Jag har stansat ut några vackra blad och ett fint hörn från Joy! Älskar detaljerna det blir med de stilrena och enkla diesen.

Insidan har jag dekorerat med både samma utstansade blad som på framsidan, men också ett par fina "rutor" för en hälsning. Den är otroligt vacker, diesen från Spellbinder. Finns risk att den blir en ny favorit.


Material från Moa Pyssel:


Önskar er alla en trevlig onsdag!
Kram från mig,
 
 

2 kommentarer:

Lotta sa...

Men åh så vackert manligt kort! Så vackert har jag aldrig själv lyckats få till det. Nu sporrar du mig ordentligt! kram Lotta

sussig sa...

Jättefint Eivor, tycker det är svårt med manliga kort men du har verkligen fått till det. Diesen är superfina. :