länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 5 april 2015

Miia gästar Moa Pyssel - favorit i repris

Hejsan!

Ja, alstret är inte en repris med Miia har gästat oss förut. Supersnällt att du kunde gästa oss Miia!

Hej , Miia här , fick den stora äran och lojaliteten att få möjligheten att skapa med Moa Pyssels Digistamp - välkommen till världen . Den är underbar och jag tycker om hur texten får den centrala blicken jag använde mig av min egen embossing teknik ( ni kan se här hur man gör : http://youtu.be/6QPB2pLlhKY ) Jag gör minst 7 lager med embossing och sen stämplar jag i det och får då fram den här strukturen . Sen "knäcker" jag den när den svalnat och masserar in lite inka gold i skårorna . Lila & blå.Sen har jag använt mig av mullberry blommorna med krackelering och embossing pulver färgat in digistämpeln med lilac stamp pad. 


Bara för få lite mer djup .lite halvpärlor & bling för höja gulligheten och få dit lite detaljer


Material från butiken:


Tusen tack för att du gästar oss Miia!! kram Lotta

1 kommentar:

Jok_96 sa...

SÅ vackert Miia

Kram Johanna.