länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 9 april 2015

Placering av platta blommor

Hejsan!

Personligen föredrar jag icke-platta oftast, men ibland vill man förstås ha platta blommor. Kanske är anledningen att man ska skicka kortet, vill göra det mer CAS (clean and simple) eller kanske man vill använda upp sitt förråd av platta blommor. En sak som är bättre med platta blommor är att det är lättare att ändra färg på dem samt att man kan designa egna blommor med dem och även göra dem vackra med brads t ex. Det är svårt med bulliga blommor.

När jag använder platta blommor gör jag gärna tvärt om mot när jag använder blommer med djup.
Jag sprider gärna ut dem.  T ex så här:


Utspridda men i klungor fortfarande. Jag vill ändå att de har en riktning, om du förstår vad jag menar.

Sedan kanske jag sätter ihop några platta blommor, ha gärna tyll emellan (det har inte jag på detta killiga kort dock) så kan det se ut ungefär så här:



Dessa dies finns här: Magnolia dies

Sprid ut dina platta blommor eller sätta ihop dem till en större blomma. Några förslag från mig idag. Kram Lotta xx

Inga kommentarer: