länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 29 april 2015

Project Life

Hej,

Jag är så glad att scrapbooking finns! För mig är det viktigt att spara saker, att minnas och det kan jag göra med scrapbooking och foton. Som jag älskar foton och såååå många jag har!
Jag är just nu nöjd över att jag försöker komma igång och scrappa lite project life, på mitt sätt. Det finns ju inga rätt och fel i denna underbara hobby, men jag väljer ändå att säga "på mitt sätt" när jag beskriver min väg att göra Project Life.

Jag har många resor och födelsedagar kvar att framkalla och att scrappa, men jag får ta dem i sakta mak. Det är ju roligt att ha något att göra ett par år framåt. Jag är en långsam pysslare och det har jag nu slutit fred med mig själv om att jag är. Det har gjort att pysslandet går mycket lättare och jag får inte dåligt samvete för att jag inte hinner så mycket.

Project Life för mig är massa foton och sparsamt dekorerade sidor...men jag erkänner att jag har  lite svårt för att dekorera väldigt väldigt sparsamt. Jag älskar ju dekorationer av alla slag, t.ex alla fina stickers och stämplar som kan användas i PL - pysslandet. Jag tycker om att pillra med uppslagen helt enkelt.
De sidor jag visar idag är från vår ynga sons ett års födelsedag o kalas. Det är roligt att se hur han nu 6 år kommer och frågar hur det går med "hans" album. Hans leende när han bläddrar bland halvfärdiga sidor är värd varenda liten minut jag med glädje suttit och pillrat och pysslat.


Jag har använt mig av papper från ett paper pads block, 6x6, och hela blocket har gått åt. Tyckte att färgerna passade så bra. Har inte så många färdiga kort, så jag använder mig av alla fina papper jag har än så länge.


'
Jag har lekt med masker och gesso, stansat ut små rutor med en spellbinder dies, stämplat och klistrat och vill bara fortsätta!!


Det blev ett långt inlägg, med ganska många bilder... Hoppas att ni orkade läsa ända ner hit och jag kan inspirera att skapa Project Life på ert egna lilla vis.


Material från Moa Pyssel:
Mask - TCW - Aztec (tillfälligt slut)
 
 
Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,


1 kommentar:

Lotta sa...

Snyggt och ändå stilrent PL! Tack för att vi fick ta del av dina snygga sidor Ejja! kram Lotta