länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 1 maj 2015

De nya alkoholpennorna från Chameleon

Hej!

Är ni lite nyfikna på hur de nya pennorna är från Chameleon? Jag håller på att färglägga mitt andra motiv med dem. Det första är en magnoliastämpel som jag visat i Inpsireras med Moa Pyssel-gruppen på facebook.

Den här gången blev det en digital stämpel från Sassy studio designs. Jag gillar både digitala och fysiska stämplar. Jag har nog alltid tyckt att "riktiga" stämplar är lite mer utmanande och roliga, men jag varierar mig gärna.

Hur fungerar då dessa nya markers?
Jo, man kan säga att de är som tre olika markers i en och samma. Dels är det toppen där det färglösa inket är. Sedan är en spets spetsig och den andra är en pensel. Så man kan välja hur man känner för att färglägga just den dagen. Hårdare med spets eller lösare med pensel? Jag gillar att variera dessa båda. Självklart är det lite extra kul med pensel för att jag inte färglägger med det i vanliga fall. :)


Här ser ni en marker isärplockad. Det finns påfyllnadsink att köpa till. Det färglösa kommer nog ta slut fortast tror jag. Än så länge är det ju inte aktuellt på de nya pennorna.
Här ser ni också skillnaden mellan färglagda partier och icke färglagda. :)
En sak som kommer vara bra i framtiden när jag lärt mig färglägga lite bättre med dem är att jag kommer ha lätt för att veta vilka färger jag använt. De är ju inte så många att hålla reda på!


Chameleon markers hittar ni här: Chameleon

kram på er och ha en underbar helg!Inga kommentarer: