länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 19 maj 2015

Loving Bridal Couple från Magnolia

Hejsan!

När jag var uppe i Stockholm på Stockholm scrap and pearl event (wow! 1000 likasinnade en hel helg!!) så gjorde jag bland annat det här kortet. Det är vackra Loving Bridal Couple från Magnolia som är motivet. Den söta dagsländan kommer från Elizabeth Craft design och är en dies som skär ut en slända i 3 delar. Motivet är färglagt med Promarkers (som jag inte längre kan handla in till Moa Pyssel pga den enda grossisten som sålt ProMarkers i Sverige inte gör det längre) och diesen jag använt för att skära ut bröllopsparet är en Spellbinders som är stor och användbar. Den heter Opulent Ovals och finns här: Spellbinders


Material från butiken:
Ostduk
Doily Lace stans (finns i butiken, men ej inlagt ännu)

Ha det så jättebra! Kram Lotta xx
1 kommentar:

Eivor Larsson sa...

Du har lyckats så bra med kortet! Fina detaljer och färgläggningen är perfekt!

Kram från mig,
Ejja