länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 24 maj 2015

Memohållare

Goddag på er.

Hoppas ni haft en trevlig pingst och kanske även har suttit uppe under natten och följt dramat när Måns tog hem och vann ESC. Själv måste jag erkänna att jag sov men jag såg i alla fall alla bidragen och så gick jag in och kollade inatt hur det gick. Trodde nästan att Ryssland skulle ha tagit hem det strax före Sverige.

Idag tänkte jag visa er en memohållare för post-it lappar. Lite snyggare att ha framme på bordet än ett gult block.

Jag skar helt enkelt ut ett papper i albumblad eller cardstock om man vill det i storleken 10x21.2 cm. Sedan bigade jag in 10 cm från var sida så ryggen blev 1.2 cm när jag vikt. Efter det är det bara att dekorera med papper hur man vill.

Här har jag använt lite lera, band och de läckra Primablomman. En lite charm i form av en tekanna fick pryda då jag tyckte det passade det fina Maja design pappret.


Runt hela så har jag haft lite Stickles. Det finns i den fysiska butiken hos Moa pyssel. Leran är sprayad med distress ink och sedan har jag borstat inkagold platinum över för lite extra effekt.


Inuti gjorde jag som två fickor på var sida. den ena satte jag två tags i och den andra kan man haka past post-it blocket i så det ligger på plats.


En liten text satte jag även inuti som är embossad. Texten är en stämpel från ett kit från Stämpelgladje. Även den satte jag Stickles runt om.


Här ser ni hela memohållaren i sin helhet på framsidan. Ramen har jag valt att ha tom just nu men där kan man skriva t.ex kom ihåg, memo eller ska man ge bort den kan man sätta namnet på den som ska få den.Det var allt för idag och jag får önska er en trevlig söndag.
Kram Pia Puma


Material från Moa Pyssel

Mönsterpapper

Inga kommentarer: