länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 20 maj 2015

...vackra LIV

Hej,

Ibland finns tillfällen när allt bara faller på plats, när jag sitter och scrappar och allt bara passar. Det gäller allt från papper till foton till dekorationer. Den layout jag visar idag var lite av en sådan stund. Jag hade fått hem det nya PaperPads från Graphic45 med vackra papper i mjuka ljusa färger och var sugen på att scrappa en layout. Den första tanken som dök upp var fotot på min vackra bröllopsklänning.

Jag tycker ju om olika material på mina alster... Jag har här använd mig av lite trä, stor blomma i härligt vitt papper och ett par sticker.

Lite spets mjukar upp lite, en doilies, bling och några knappar blir fint tillsammans. Tyvärr finns inte förpackningarna från Sn@p med bl.a olika ord kvar i lager.

Så ovan ser ni hela layouten "min klännings vackra liv". Jag har gjord sidan ganska platt, för att det ska funka att ha i album. Ser dock att jag råkat glömma två prickar med de små silvriga bokstäverna... :)

Material från Moa Pyssel:
Bling - ScrapBerry's - Colorful Dreams - tillfälligt slut
 
 
Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,
 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh wow så snygg LO!! kram Lotta