länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 25 juni 2015

Det lilla kan vara gott nog..

Hej!
Idag år det åter Torsdag och det betyder att det är min bloggdag här hos MoaPyssel.
Det börjar bli lite av en rutin dessa inlägg och jag längtar till varje torsdag då turen kommer till mig!

Men ibland när jag skapar så känns det som att ett mönsterpapper är för mycket. Brukar ni känna så?
Jag tänkte idag visa ett kort jag gjort där jag inte använt mönsterpapper utan jag har istället använt mig utav olika embossingfoldrar.
När jag använder embossingfoldrar oftast två så försöker jag ha en mindre och en större yta, en som är mer dominant än den andra detta för att få lite spänning i kortet. Skarven mellan embossingmönstrena har jag dolt med hjälp utav spets och denna härliga blomma kunde jag helt enkelt inte vara utan när jag såg att MoaPyssel fått hem den!
ibland vill man inte ha massa rosor och andra blommor på utan vill ha något enklare men som fortfarande är stiligt! Jag är förälskad i den!
 
Jag ville även ha en stämpel och moapyssels egendesignade grattis-stämpeln är ju helt magisk. Jag tycker att jag har använt den på så många kort men jag blir aldrig less på den som jag annars kan bli på andra textstämplar.
 
Jag ville även använda Joy! Crafts stora fjäril då den är helt underbar.
 
Man kan nästan känna hur man flyger med fjärilen i dess resa!
 
 
Material från MoaPyssel
Pärlband (Tillfälligt slut)
Distress ink pad - Spun Sugar
Die - Crealies
 
 
Och kom ihåg glöm inte bort MoaPyssels Sommartävling, är ni med får ni den snyggade digin Samt att ni har chans att vinna ett presentkort på 400 kr!
 
 
Lämna gärna ett meddelande det skulle glädja mig massor.
 
Kram från Johanna O.
 1 kommentar:

Cattiegirl sa...

Oh, så läckert det blir med embossingeffekten! :-) Kram //C