länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 21 juni 2015

Lottas liljor

Hej på er!

Jag hoppas ni alla haft en underbar midsommarhelg! Min helg startade med en adrenalin-chock då svärfar försvann i Tivedens skogar, men han hittades igen. Så allting slutade gott. Jag har anmält mig som sökande i Missing People. Tillsammans är vi starka.

Nu har jag haft ro att skapa ett kort med Lottas liljor. Jo, den här Saturated Canary stämpeln har namn efter mig. :) Jag vann en tävling hos Saturated Canary och fick min idé förverkligad till en stämpel designad av Krista Smith. Vilken ära!

Allt material förutom stämpeln är från Moa Pyssel. :)

Ha en fortsatt bra dag! Många kramar från Lotta xx


Butiken: Moa Pyssel1 kommentar:

Eivor Larsson sa...

Älskar verkligen detta kort!! Det är så vackert! Hittade också många dekorationer som föll mig i smaken...Tack för inspirationen och den vackra stämpel jag får vila ögonen på.

KRAM!
/Ejja