länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 9 juni 2015

SOMMARTÄVLING hos Moa Pyssel

Hejsan!

Ja, en tävling kan väl alltid muntra upp de regniga dagar som kommer i sommar? När vi känner för att vara inne och vara kreativa med våra händer igen. :)

Reglerna är lite annorlunda i den här tävlingen. Så här går det till:

1. Använd den här digitala stämpeln som jag (Lotta Notstrand) designat för just den här tävlingen. Den är gratis om du deltar i vår sommartävling, annars kostar den 20 kr.

Bara klicka och ladda ner den här:

Stämpeln är ej längre gratis. Finns att köpa för 20 kr här: digital stämpel


2. Du får skapa precis vad du vill! Kort, layout, PL eller altra. Valet är ditt! Bara min stämpel är med någonstans. :)

3. Fotografera ditt alster och  skriv ditt namn och en liten text om ditt bidrag. Ditt bidrag bloggar jag sedan så fort jag får tid i den här bloggen. Du får gärna blogga ditt alster i din egen blogg eller publicera på facebook. Maila detta till:   lotta@moapyssel.se  
Märk emailet med SOMMARTÄVLING

4. När du mailat in ditt bidrag kommer jag svara på det och bifoga en rabattkupong som ger dig 10 procents rabatt på ett köp hos Moa Pyssel t o m den 2 augusti, som tack för att du deltagit i vår tävling. 

5. Senast den 2 augusti vill vi ha in ditt mail med fotografi av ditt alster samt lite text om alstret. Endast ett alster per person kan delta i tävlingen, men du är självklart fri att använda denna stämpel på andra alster i framtiden. Jag blir tacksam om du skriver att stämpeln är designad av mig, Lotta Notstrand.

6. Den 9 augusti annonserar vi ut vinnaren. Vinnaren utses av Designteamet. (Hoppas de kan komma överens :)  )

7. Vinnaren vinner ett presentkort hos Moa Pyssel värt 400 KRONOR! 


Kram Lotta xxInga kommentarer: