länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 18 juni 2015

Städa får vi göra någon annan gång...

Hej!

Idag är det Min dag att blogga! Lika roligt varje gång samt lite nervöst. För varje inlägg jag gör ju mer i DT-gänget känns det som att jag är! Vilket är fantastiskt! Nu vill jag inte att sommaren skall ta slut!

Idag tänkte jag visa en teknik som jag blir mer och mer förälskad i.
Varje gång jag använder den blir jag lite mer i den! :)

En Anti-färgläggning.

Jag stämplar med en embossingdyna och varm-embossar med ett klart embossingpulver.
Därefter använder jag min vattenpensel och ser till att tippen är blöt med vatten för att sedan doppa den i lite lite klorin och målar motivet. Passa era kläder och annat som ni har i närheten!

Jag tänkte visa er ett grattis kort som jag har gjort med denna teknik.

 
Jag tycker verkligen om MoaPyssels härliga egendesignade Grattis-stämpel den pryder ett hörn så fint.
Denna härliga fjäril ifrån Stempelglede den är så fin och med det klara embossingpulvret så ser det ut som man har stämplat med en mörkare dyna.

Ganska ofta tycker jag att ett kort får mer "liv" i sig om man inte visar allt och gömmer något på en annan pappers-nivå. Här använde jag Magnolias So Wrapped die för att försöka få fram lite mer "liv". Magnolias Hjärta har jag sedan blandat vit seam bindings-band med ett ljusrosa organzaband.

Jag älskar detta sätt att använda bling på. Förr skapade jag alltid kort med bling i ett hörn eller i något mönster oftast ifrån blommorna. Nu använder jag dem istället Med blommorna och försöker våga att låta vissa hörn vara tomma!
I detta blomarrangemang så har jag blandat hej vilt med olika typer av blommor. Olika storlekar lättar upp kortet. När jag skapade kortet så ville jag även testa att ha snurrblommor med och det kommer jag nog i fortsättningsvis inte vara lika skraj till.


Jag har även stansat ut Joy´s Viewmaster för att ha under fjärilsmotivet och blommorna.

Jag ville inte att den stora fjärilen skulle vara ensam så den fick några mindre fjärilar i papperslera att leka med!
Jag målade dem med mina distress markers färgen spun sugar och använde sedan den silvriga inka golden för att framhäva mönstret på vingarna.
Använde en spiral stamens för att blomarrangemanget skulle få lite uppåtsträvande "blommor " uppåt på kortet.

Här visar jag kortet i sin helhet.
 
 
 
Material från MoaPyssel:
Blommor - Sweetheart Blossom (Tillfälligt slut)
Blommor - Spiral stamens (Tillfälligt slut)
Blommor från butiken
Stämpel - Stempelglede - Fjäril (Tillfälligt slut)
Organzaband
Halvpärlor
Embossingpulver - Klar
Embossingdyna
Klorin
Papperslera - Martha Stewart(Tillfälligt slut)
 
 
 
Kram - Johanna

Inga kommentarer: