länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 10 juni 2015

Tag med Wee Stamps

Hej,

Under DT-träffen skapade två av mina "kollegor" tags och de inspirerade verkligen mig! När jag kom hem ville jag också göra det, så istället för kort fick vår guddotter och hennes bror två tags. Erkänner att jag kommer att skapa fler!

Jag har använt en fin och söt stämpel från Wee Stamps. Jag har färglagd den med Copic Sketch. Jag och Cattie fick hjälp av Lotta med färgläggning av denna stämpel. Hon gav tips hur vi skulle tänka, och jag är riktigt nöjd med min färgläggning. TACK Lotta för att du hjälpte mig med tips och tänk!!

Det jag ville skulle vara i fokus på tagen var namnet, att vår guddotter fyllde 1 år och den söta stämpeln. Jag har stansat ut motivet med en ram från  Lifestyle Craft och stämplat lite vid sidorna med poststämpeln från Magnolia.

Självklart dekorerade jag med lite blommor, sedan fick en liten spets och ett par fjärilar vara med.

Baksidan av tagen dekorerade jag med Moa Pyssels egna Grattis-dies tillsammans med stämplarna från YouDo. En  blomma och en fjäril kompletterade baksidan.

Här är kortet i sin helhet. Jag ställde kortet i stativ, det är ju perfekt att använda så mottagaren kan ställa tagen vart som passar bäst.


Material från Moa Pyssel:
Stämpel - Magnolia - Postcard (tillfälligt slut)
 
 
 Trevlig onsdag till er alla!
 
Sen glömmer ni väl inte att vara med i vår Sommartävling!!
 
Kram från mig,
 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh wow så vacker tagen blev!! Hehe, jag blev också lite inspirerad av tags och har tagit hem ett paper pad med tags från Prima. :) Din tag är sååå inspirerande vännen!
Varsågod för tipsen och tänket, det är vad Mamor är till för. :) kram Lotta