länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 17 juni 2015

Tag nr 2

Hej,

Tror jag börjar gå ner mig i tag-träsket...jag tycker det är roligt att skapa dem och jag tycker de är lite roliga att komplettera en present med. Ett alternativ till kort helt enkelt.
Idag visar jag min andra tag som vi gav till vår guddotters bror när vi firade deras 1-årsdag.

 Denna tag går i grönt och jag har stämplat och färglagt en gullig stämpel från Magnolia.
 
Jag skapade dem ganska lika, tyckte det passade bra. Den här har jag dekorerat med olika dies, som en ballong, en liten doilies och en siffra. Ballongen har jag embossat så det blir några "bubblor" på.
Jag har också stämplat med Magnolia poststämpel på kanten.

Den vackra diesen med fjärilar i en cirkel fäste jag lite bakom i ena hörnet av pappret med stämpeln. Jag kände att det blev en fin detalj, fjärilar funkar alltid att dekorera med. Namnet får även på denna tag vara ganska stort och det gillar jag. Det blev bara några få blommor som dekoration, tyckte inte att det behövdes fler.
 
 
Material från Moa Pyssel:
 
Trevlig onsdag!
Kram från mig,
 
 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh tag-träsket är ju helt i din tappning :) Jag har faktiskt precis tagit hem lite roliga saker för just tags till butiken. Uppdatering kommer snart. :) kram Lotta