länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 6 augusti 2015

Blåttkort med många olika dekorationer

Hej!
Idag är det återigen torsdag och min, Jojo´s, bloggdag!
För varje torsdag som är så känner jag mig mer och mer inspirerad utav att skapa. Förra helgen var vi i stugan och vad tror ni jag råkat göra om inte glömt tagit med något pyssel att skapa med. opps.. och denna helg blir det inte heller så mycket skapande då Ola Salo kommer till min lilla by! Hur ska detta gå? Pysselabstinensen kommer att vara hög.

Idag tänker jag visa ett blåttkort med många olika dekorationer Jag älskar dekorationer och man kan inte få för mycket utav det eller hur?

Här har jag pimpat en prima ram med lite Inka Gold för att få en liten sliten vintage look. I ramen pryder Maja designs härliga mönsterpapper med fjärilar! Det är även Maja Designs papper som jag har använt till detta kort! Jag bara Älskar dessa papper!
Jag har blandat många olika blommor Gardena med rosor och snurrblomma samt andra blommor!
Ett blått kort utan en endaste blå blomma! Jag har även använt spets, organzaband och ostduk. Organzaband har jag vikt ihop och satt under Gardenan! 
Lerfigurer Gillar jag också att blanda in bland dekorationerna på detta kort har jag använt två olika fjärilar från Martha Stewart! Jag är förälskad i MS silikonformar! De är lagom hård så att man kan platta till ytan med en spatel utan att gummit trycks ut och tjockleken på figuren förstörs.
 
Jag har även valt att dekorera kortet med krympplast som är utstansad med Magnolias - So Wrapped - Lovely. På krympplasten har jag stämplat MoaPyssels egendesignade Grattis-stämpel som är helt underbar! Jag stämplade med Stazon - Jet Black som fäster bra på krympplasten.
Sedan har jag använt mig utav bling i ljusrosa för att matcha blommorna! 
Här är hela kortet som visar de underbara papprena från Maja Design!
Högst upp har jag även använt mig utav blommor på stjälk och Svannah Grass.
Själva kortformatet är utstansat med Crealies underbara dies! Så snygga former som de diesen finns i så vill iaf jag ha alla kika in i butiken för att se de som finns!

Material från MoaPyssel
 
 
Kram från mig, Jojo


Inga kommentarer: