länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 31 augusti 2015

Det var en gång en..

väckarklocka.

Hej! Hoppas allt är bra med dig. Jag har gett mig på att altra. Riktigt skoj! Så det var en gång en plastig vanlig väckarklocka. Jag var hemma och skulle vabba med Emma (årets första förkylning) och då letade vi upp en skruvmejsel och plockades isär den. Under tiden som vi satte ihop den så växte en annan sorts klocka fram.

Från början:

Här är alla klockor som jag köpte in till dt gänget. :) Man fick antingen en svart eller en vit. Jag fick en svart.Efter en dust med skruvmejseln:


Passar på att måla med Distress paint och vanlig akrylfärg när jag skruvade ihop den. Emma tröttnade efter ett tag nämligen och lät mig göra resten. :)


Så vad ville jag uppnå med klockan? Hur skulle slutresultatet bli? Jag hade en inre bild av att Maja designs papper skulle användas. Och att blommor och seam binding var ett måste. Även chipboard ville jag ha med. Så jag började med att klistra in bilden.
Sedan var det blommornas tur. Och banden. Sist chipboarden.

Jag använde dessa material:

Chipboard och fjädrar och paljetter från Prima. De finns här: Chipboard

Just detta ark finns här: Maja design Ephimera cards
och alla Maja designs ark finns här: Maja designMitt favoritband är seam binding och det finns här: Seam binding

Pärlband finns här: Pärlband

Klädnypor finns här: små trä klädnypor

Så hur blev nu allt det här materialet tillsammans?


Jo... :)


Slutresultatet blev en vintage klocka utan timvisare:


Allt material förutom klockan kommer från Moa Pyssel. Klockan har jag köpt på Dollarstore. :)

Kram Lotta2 kommentarer:

Unknown sa...

Wow vad häftig den blev! Magi! Tänk vad man kan skapa med lite fantasi!

Kram

Lia sa...

Instämmer med ovanstående att detta är ren magi 💖 Helt fantastisk förvandling riktig simsalabim al'a gudmor och Askungen 💕