länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 26 augusti 2015

Grattis tag

Hej,

Idag vill jag visa en tag i ljusa färger och med stämplar. Den är ganska snabbscrappad, men det gör väl inget. När man ger den till den som har födelsedag tror jag den ändå blir uppskattad. Tagen är handgjord och utvald till den personen och det är ju lite kul att få ge något jag gjort själv istället för ett köpt kort.

Stämplarna jag valde kommer från ScrapBerry's och det är bara att välja om du vill färglägga dem eller ej. Jag valde att göra det med en av de vackra blommorna och jag färglade rosorna med copics.
Moa Pyssel har självklart de fina stämplarna och de har riktigt bra pris! Det finns många olika motiv och de är vekligen användbara.

De papper jag använt är från Maja Design och sist vill jag nämna att jag valde ett seam binding i turkost.

Material från Moa Pyssel:
 
Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,
 


Inga kommentarer: