länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 12 augusti 2015

Kort till en älskad vän

Hej,

Vänner är något som verkligen ger energi och är underbara guldkorn i mitt liv. Det kort jag visar idag kommer att skickas till en av kornen *ler*.

Det är ett kort i ljusa toner med en alldeles galet söt stämpel från Gorjuss. Den var rolig att färglägga, så den kommer nog att återkomma på något alster snart igen.

Som titel använde jag mig av den stämpel Lotta själv designat för Moa Pyssel. Jag var lite busig och blandade både svenska och engelska, men det funkar bara fint tycker jag. Trä är aldrig fel att ha på ett alster, så jag är nöjd.

Formen på kortets stomme är en dies från Crealies. Även pappret med stämpeln är utstansad i samma dies, fast jag vred lite på den. Jag har dekorerat kortet sparsamt, bara med ett par fjärilar och ett par blommor, men det tycker jag blev alldeles lagomt.


Material från Moa Pyssel:


Önskar er en fin onsdag!
Kram från mig,
3 kommentarer:

Jok_96 sa...

så ljuvligt kort Ejja.

Kram Johanna.

Cattiegirl sa...

Oh, det är ljuvligt!
Du får alla dina alster så lätta, skira, fräscha: älskar den renheten
i din stil! Kram
//Cattie

Hobby Musician Keyboard sa...

Hej Ejja, du laver fantastisk flotte projekter. Jeg vil gerne gøre dig min kreative side kendt. Vi har kørt en sommer speciel. Jeg ser frem til dit besøg. Venlig hilsen, Marina
http://www.hobby-crafts-and-paperdesign.eu/da/