länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 27 augusti 2015

Länge sedan sist - Shakerscard

Hej!

Jag hoppas alla har haft en härlig vecka och många härliga stunder att insupa scrapping inspiration!
Idag är det torsdag och snart helg! Denna helg behöver jag verkligen vila då det har varit mycket på hemmaplan, det ska bli skönt! :)

Idag tänkte jag visa ett så kallat shakerscard, jag tror inte jag har gjort något sedan jag började med att skapa kort (för tre år sedan). En typ av kort som jag helt glömt bort men riktigt roligt att göra så jag ska absolut göra fler och inte om allt för länge!

Jag har använt mig utav en ram pimpad med Inka Gold - Silver för att få lite skimmer! Jag älskar att använda mina Inka Golds och visst är det ett härligt sätt att använda den som själva skakbehållare? Jag fyllde den med pärlor sådana med hål i mitten, tidigare användningsområde smycken!

Sedan gillar jag blommor ett kort utan blommor är inte ett "Jojo-Kort" Så är även detta kort fyllt med blommor.

Jag gillar Crealies-dies speciellt där de är stygn på kanten! Det får ett annat liv på kortet med dessa! Jag skulle vilja ha dem alla och MoaPyssel har bra pris på dem och fraktfritt såklart! Visst är det fantastiskt?

I detta blomarrangemang har jag placerat några olika pistiller i olika storlekar.

Visst vet ni att MoaPyssel har fått in fler ark av krympplast? Vill ni testa detta spännande material så finns de nu åter i lager, 5 stora ark för 69kr även detta är fraktfritt!
Jag har använt mig utav MoaPyssels Grattis-stämpel som jag stämplat med Stazon och stansade ut den med Crealies vimpel-die! Som jag är kär i denna stämpel! Visst är den väl vacker?


Idag kom jag på att jag ville ha något diskret under den stora rosen. Så vad gör jag inte om att ta fram en vit och en rosa trådrulle och gjorde en rosett med några varv av trådarna!
Här visar jag en helhetsbild på kortet!
Som ni även ser så har jag använt mig utav Martha Stewarts Fjärils gjutform och papperslera. Uppe i hörnet har jag försökt mig på att använda Magnolias - So Wrapped - Lovely på Majsans vis MEN Ack så svårt, jag får öva mer!


Material från MoaPyssel
 
Kram från mig, Jojo

 


2 kommentarer:

Jasmine sa...

Wow så många och härliga detaljer! Du har fått till det jättebra! ♡

www.noxine.se

Unknown sa...

Tusen tack! Vad roligt att du gillar kortet! ❤️