länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 20 september 2015

Kort med höstkänsla

Trevlig söndag på er!

Hoppas allt är bra och att inte hösten slagit ett alltför stort grepp om er utan att ni får ha lite värme kvar. Här har det varit ett underbart höstväder med sol och värme. Träden har inte riktigt släppt sitt grepp om den gröna färgen på löven men det börjar ta fart nu.

I helgen är jag med i 48-timmarsutmaningen på fb och där fick man välja att göra något av två alternativ som har med hösten att göra som man gillar. Det första var om man gärna strosade runt i trädgården och plockade äpplen för att sedan göra en saftig äppelkakka eller koka äpplemos. Det andra var om man hellre gillade att ge sig ut i skogen och plocka svamp.

Inte så svårt för mig då jag älskar att gå i skogen inte bara att plocka svamp men naturen i sig och sen är det ju så att till hösten hör även älgjakten som kommer. Så mitt kort går lite åt svamphållet med en släng av skogens konung på med.
Jag valde lite småplock bland mina papper och plockade ihop lite stuvbitar. Lite lager på lager och så dekorera med band, doilies och pärlor bl.a Svamparna är egentligen vanliga dekorationssvampar som från början var slugsvampar men jag ansåg att de inte riktigt passade in så jag färglade om dem så de mer blev som karl Johan eller liknande.


Den underbara älgdien som Moa fått in. Följer med en kalv i det kitet med. Visst är den läccker.


Satte Moas grattisstämpel på lite krympplast också och skar till en banner som fick hänga. Färgerna symbolisera skogens färger med det gröna mossan och allt som växer och det bruna med stubbar, barr och allt. Lite guld får symbolisera både skogens guld som kantarellerna men även lövens underbara färger.

Önskar er alla en underbar höstdag
Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel

Papper

dies

Inga kommentarer: