länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 2 september 2015

Roliga produkter

Hej!

Idag visar jag inget alster utan jag vill istället prata om fina produkter som finns i Moa Pyssels butik.
Jag har ju skapat ett par tags senaste tiden och i butiken finns det härliga dies som kan användas. Jag slår ett slag för bla de dies som kommer från Crealies, de finns i olika storlekar och det är ju perfekt. De finns i raka och lite mer snirkliga modeller. Här ser ni flera former och tillverkare än de jag visar nedan. T.ex finns det vackra dies från Marianne design.
Det finns ju hur många dekorationer att använda och självklart tänker jag visa ett par. Jag tycker att de nya diesen från Crealies- Creative Shapes är väldigt vackra.
Sedan lite annat material än papper är ju alltid trevlig att dekorera med, så lite spets blir en fin detalj. Jag tycker också om glitter, stickles/glitterlim är användbart och blir väldigt fint. I butiken finns flera olika färger av stickles.
Kan erkänna att jag övar på att använda just glitterlim...tycker det blir fint, men får inte riktigt till det, fortsätter öva...

Hoppas att jag kunnat få er lite nyfikna på ett par produkter, klicka in i butiken och se alla fina produkter som finns. Ni får gärna skriva en kommentar och berätta vad ni ha för favoritprodukter i butiken.

Trevlig dag!
Hej från mig,

Inga kommentarer: