länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 6 september 2015

Wine bottle bag

Hej på er!

Idag tänkte jag visa något som jag har velat testa ett bra tag och nu gjorde jag slag i saken. Gissa om jag hade kul. Älskar det helt enkelt och kommer säkerligen göra fler inom en snar framtid. De är perfekta som ge bort present tillsammans med en flaska vin eller kanske en flaska med hemmagjord saft.

Det jag pratar om är en wine bottle bag.


På den här har jag använt mig av Maja design papper från serien fika. En del dies och krympplast. Det är så himla kul med krympplast och Moa har ju en hel del stämplar som passar ypperligt till detta.


Nya dies från nellie snellen fick pryda här också.


Hela bagen snörade jag fast med seambinding runt flaskhalsen.

Visst är det läckert och min tanke är att man kanske inte behöver ha en flaska i denna utan man kan ju även fylla med godis eller liknande med och snöra ihop för att ge bort. fantasin har ju inga gränser.

Kram 
Pia Puma

Material från Moa pyssel.


dies
  Inga kommentarer: