länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 22 oktober 2015

Ett rosa "Jojo-kort"

Hallå på er där ute!

Jag hoppas att ni haft en trevlig vecka med lite pyssel, jag har efter några veckor med kort som inte riktigt är jag så försökte jag göra ett riktigt "Jojo-kort".
Men hur ser ett sådant kort ut? Jag fick inte någon bild i huvudet utan använde det jag tycker om.

Jag gillar ju rosa så varför inte börja där!
Jag använde mig utav Whimsys, wee stamp - Silver fairy. Jag gillar verkligen denna härliga stämpel. Visst är den snygg? Ni har väl inte missat att MoaPyssel har fått påfyllning på denna härliga stämpel 89kr och självklart frifarkt!
Jag stansade ut motivet med hjälp utav Crealies rektangulära stitch die no 24. Färglagt den med distress markers.
För att få lite mer liv runt motivet så använde jag av Frantage embossingpulver (finns i fysiska butiken).
Som ni ser så Älskar jag att blanda olika blommor. Olika typer av rosor, körsbärsblommor, rosknoppar men även platta blomman(utstansad) och snurrblommorna ger liv till alla blommarrangemanget! 

Sedan gillar jag att använda seam binding band bland blommorna och denna rosa är ljusrosa och en Nyhet i butiken! Här har jag bara snurrat den lite för att den skulle få lite mer form och liv i sig.
Jag gillar att ha många blommor på mina kort. har testat använda färre men då känns det inte riktigt jag..
Och dessa papperssugrör bara älskar jag.. ett måste på korten?! Jag tror nästan det. Dessa är i Babyrosa med vita stjärnor! Jag tycker iaf att de passar bra som ett avslut bland alla blommorna.
På höger sida om blommorna satte jag även två tags som jag stansade ut från Nellie Snellen(Tyvärr slutsålda, men är ni intresserad så prata med MoaPyssel så kan ni förbeställa dem hos Lotta för att vara säkra på att ni får tag i den!).

Jag stansade ut två tags en i babyrosa och en vit, penslade kanterna med utspädd vit gesso. Stämplade därefter grattis med MoaPyssels Grattisstämpel använde mig utav black soot, distress ink pad. Tyckte det såg lite halv tråkiga ut så häftade ihop dem samt banden. Visst blev det lite roligare att titta på tagsen då? Det tycker i alla fall jag! :)


Här ser ni hela kortet! De mönstrade papperna kommer från Hobbygros(Nyhet i butiken)! Visst är de underbara?
Under tagsen har jag även använt mig utav en doilie! Jag hade glömt bort dem för ett tag men nu får de lov att tas fram lite oftare! MoaPyssel har flera olika mönster storlekar och färger. Jag använde mig utav Dovercrafts Doilie som jag tycker är mycket prisvärd här hos MoaPyssel, 40 st för 39kr och fraktfritt även där!

Trots att det inte var någon krympplast, spets eller lerdekorationer som jag i vanliga fall gillar att använda såå känns detta kort som ett "Jojo-kort". Det var roligt att skapa det och med massor av blommor, då kan jag även gilla resultatet!

Ni får gärna lämna ett fotspår efter er! Då blir jag otroligt glad!

Ha en underbar helg och ta hand om varandra där ute!

Kram, Jojo

Inga kommentarer: