länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 1 oktober 2015

inte alls min färg

Hej alla ni som läser mina inlägg på MoaPyssels-blogg!

Hoppas allt är bra med er och ni får mycket gjort i pysselväg! Jag själv har inte varit inspirerad av så mycket pyssel men ibland måste man gå utanför sin "comfortzone" för att komma tillbaka till det man gillar och få mer inspiration till sina alster, idag visar jag en tag i en färg jag har väldigt svårt med, Oranget.

Jag använde Nellie Snellen dies för tagsen, de är perfekt att ha på tex paket eller varför inte runt en vinflaska till en gå-bort-present!
Jag fick leta länge i mina gömmor för att hitta ett oranget cardstock som passade till de mönstrade papperna. Varierade blommor med bling intill för att få lite utav mig på den.
Denna gång använde jag även ett snirkligt hörn utav lasercuts som finns i butiken! MoaPyssels grattis-stämpel passade perfekt!
Jag stansade även hålet med hjälp av Tim Holtz stora Tag die! Visst känns det lite mer arbetat med denna vita ring runt hålet? Jag Älskar iaf dem!
I hålet knöt jag en rosett med organza och vitt seam binding lyx band!
 
Material från MoaPyssel:
 

Lämna gärna ett spår efter er så gör ni min dag!
 
Kram på er alla
från mig Jojo

2 kommentarer:

Susanne sa...

Vilken fin tag! Jag är tvärs emot dig när det gäller orange, det är nämligen en av mina favoritfärger. Orange gör en glad!

Unknown sa...

Vad roligt att du gillade min tag! Jag försökte utmana mig själv med att skapa i orange! Det är en stark färg och det är nog det jag behöver öva på! Min DT-mama gillar också att skapa i oranget så det går ju det har jag sett men att vissa färger är svårare än andra är ju lite konstigt man borde kunna tänka lika men inte det slår typ knut på en!