länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 28 oktober 2015

Magnolia i grått och rosa

Hej!

Med rätt material blir det så roligt att pyssla, visst är det så?! Jag har just nu lite tid till pyssel, men när jag tar mig tid att sitta i mitt pysselrum och dyka ner bland produkter från Moa Pyssel, blir allt så underbart roligt och jag mår så bra.

Idag visar jag ett kort med en jättesöt Magnolia stämpel. Jag har använt mig av många dies och de flesta har jag stansat ut i ett vackert rosa papper. Jag kände för att göra ett gulligt och galet rosa kort!

Fjärliar är vekligen bara så vackra! Jag har här använt mig av en av mina favoritdies från Joy!. Jag har delat cirkeln jag stansat ut för att få den i övre kanten på båda sidorna.

Magnolia stämpeln är färglagt med copic sketch. 

Blommor, band och spets finns självklart i butiken och jag älskar dessa dekorationer. Olika material och färger gillar jag.

Grattis-stämpeln från Moa Pyssel på ett bubbligt och sött moln blev en fin detalj.Material från Moa Pyssel:


Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,Inga kommentarer: