länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 6 oktober 2015

Te-gömma till jul?

Hejsan!

Ja, julprodukterna kommer mer och mer nu. Och passande idag så kände jag kyla och vinter i luften när jag lämnade min dotter på skolan.

Ett litet jultips kan vara att göra en te-gömma som ser ut som en tekanna för att förgylla te-bjudningen i vinter.

Det är en sats som man bygger ihop (jag fick använda hammare för att få på den sista biten) och ett tips är att dekorera innan du bygger ihop. Det gjorde jag i alla fall och tyckte det var lättast. Sedan vill man inte ha dekorationer som går sönder om man behöver hammare, så att använda medföljande stickers och papper är en bra idé.


Det som jag lade till det här setet är lim eller tejp för pappret, band och spets som jag satte på tekannans handtag. Annars är allt med i detta kit.  Jo, sax är bra om man har hemma och så chalkade jag kanterna på både stickers och papper med distress pads. Själva stommen i MDF och ett stickers ark med vackra stickers, samt paper för både insidorna och utsidorna på kannan. 


Det blir fint när man dekorerar båda sidorna.


Och nu får jag njuta av mitt te. Fastän det inte är jul än. :)

Här finns allt material till denna kanna:Kram Lotta1 kommentar:

Susy sa...

Så snyggt!!!!

KRAM SUSY