länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 12 november 2015

Farsdagskort á la Jojo

Hej!
Idag är det jag, Jojo, som bloggar!  Detta inlägg har jag fått förbereda lite eftersom jag och familjen är på lite semester innan jag börjar att jobba efter en föräldraledighet!

Jag tänkte visa ett farsdagskort med en av mina favorit stämplar Saturated Canary, Dapper Dan. Här hittar ni alla Saturated Canary stämplar som MoaPyssel har hemma!
Dapper Dan är ju så fin och går ganska snabbt att färglägga och det bästa den är rolig att färglägga! Visst är den snygg?
Eftersom jag bara färglägger med distresser så har jag stämplat med Stazon och färglagt med Distress Markers.
Dapper Dan stansade jag ut med en rund die och därefter cirkel med vågigkant från spellbinders i ett grönt cardstock. Kortstommen och Maja Design-papperna har jag stansat ut i en av de första diesen jag köpte hos MoaPyssel när jag hade införskaffat mig en BigShot, Little B. Jag älskar deras magnetförvaring och deras former! Går ni också i stansmaskins-tankar så har MoaPyssel några att välja på!
Jag stansade även ut fishtail flags i Maja Designs härliga kollektion Coffee in the Arbour. Bland blommorna gjorde jag en rosett där jag blandat spets med seam binding band i babyblått en nyhet som finns i fysiska butiken. Som ni säkert vet gillar jag blommor gärna olika sorters blommor och olika storlekar och vad livar inte upp dessa blommor än att även blanda in snurrblommor? Jag gillar att använda dem!
 
En textstämpel om pappa kan ju inte vara annat än passande på ett farsdagskort denna krympte jag med hjälp av krympplast (det är Magi när man håller på med krympplast). Texten stämplade jag med Stazon på krympplasten och stansade ut med Nellie Snellen - stjärndie.
 
Hoppas även ni gillar kortet för det gör faktiskt jag (vilket är väldigt sällan för mig). Ett farsdagskort i en Jojo-tappning. Och visst känner ni igen layouten på kortet? Det är ju faktiskt en annan tolkning utav Vinterskisstävlingen som pågår just nu Ni glömmer väl inte bort att vara med? Eller ni kanske inte brukar ha många blommor på kort då är denna utmaning Perfekt att vara med i och få utmana sig själv till att använda många blommor. Det bästa är att Vi kommer att dela ut ett presentkort till någon av dem som är med!

Ha en trevlig helg, jag och familjen semestrar lite till!

Kram, Jojo

Inga kommentarer: