länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 6 november 2015

grattis kort

Hej på er!

Idag visar jag er ett rätt enkelt grattis kort. Det blir så ibland när inte orken finns med riktigt ;)


Ni ser lite härliga blommor och så i mitten är det 2 änglar som jag stansat ut från ett paper pad som heter silent night. Vet inte om det finns i butiken, jag köpte det av moas när vi var på träff.Jag har använt en embossingfolder till det vit/beiga pappret och så har jag använt mig av den nya diesen från marianne design -  ramar i olika cirklar , även happy birthday är en dies som kom hem till mig förra veckan ;)  Den sitter egentligen ihop , men går att klippa isär hur lätt som helst hihihi.


Nu hoppas jag ni får en underbar helg.

Kram Johanna.
Material från moapyssel

blommor, woc, prima, magnolia


Inga kommentarer: