länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 4 november 2015

Layout "Boys"

Hej!

Ett foto är så underbart att få använda i mitt skapande tycker jag och det känns kul att kunna visa en layout för er idag.

Den sidan jag skapat har ett bra mönstrat och behövde inte så mycket dekorationer. Sedan tycker jag det kan vara lite svårare att göra lite pojkiga layouter, vill ju inte att det alltid ska bli "pluttinuttit" om ni förstår vad jag menar. Ett härligt blått band (seam binding) ger fin färg till min layout.


Jag har dekorerat med kugghjul, stämplar, metallhörn, knappar, blommor och bling.

Jag gillar att ha journaling på mina layouter, så en pilformad tag får fylla den delen så jag blir nöjd.

 
Material från Moa Pyssel:
 

Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,
 

Inga kommentarer: