länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 10 november 2015

Moa Pyssel 3 år idag

Hejsan!

Idag för 3 år sedan, startade jag Moa Pyssel. Tänk vad som hänt under dessa tre år! Jag är så tacksam för allt, för er, mina vänner, mina kunder, mina dt-tjejer och alla som är intresserade och hejar på Moa Pyssel. Tack tack tack! Ni betyder allt för mig!Som ett litet tecken på min tacksamhet så bjuder jag idag, och bara idag på en present till alla. Det är en digital stämpel som jag designat. Den kommer kosta 20 kr efter idag så passa på att ta hem den nu. :)

Skriv gärna en kommentar om du tar hem den och om du gillat den i kommentarerna här nedan. Det skulle göra mig så glad.

Varsågod!

Bara klicka och ladda hem!

Och om du är osäker på hur du använder digitala stämplar har jag en tutorial här:
Hur du använder digitala stämplar
Ha det så bra! Kramar Lotta xx6 kommentarer:

Unknown sa...

Tack, snälla Lotta! Den kommer till användning!
Vi är många som är glada över att ha dig som pysselleverantör också. Hoppas du hänger kvar många år till!

//Jenny

Kristina sa...

Grattis! Alltid toppenservice, uppskattar det så mycket.

Unknown sa...

TACK snälla Lotta! Det är ju annars brukligt att de som fyller år får presenter, men du är inte riktigt som andra - och det är vi glada för! Stort GRATTIS på din 3 års dag - det är ingen lek att vara egen företagare, men du gör det super-bra!!!

Unknown sa...

Tack för den jättefina stämpeln. Den kommer att komma till användning

MejaKajsa sa...

Tack! Jag är inte någon van användare av digitala stämplar, men har börjat ta små steg i denna värld. Nu har jag en till stämpel att träna på. Det uppskattas.

Unknown sa...

Grattis i massor vännen och det kommer bli många födelsedagar framöver.
Krammm