länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 24 december 2015

Äntligen är julen kommen...

Halloj!


Äntligen är Julen här så som vi har längtat och stressat för att komma hit, för det är väl inte bara jag, Jojo, som känner av julstress?
Julklappar skall inhandlas, julskinkan kokas och griljeras, granen pyntas och så mycket mer som "Måste" göras innan alla julklappar ska öppnas.

Kanske känner ni att ni skulle behövt ett liten sak till?

Jag har den perfekta snabbscrappande presenten som jag tänkte visa er.

En dekorerad ljuspåse som jag kommer att ge med den årliga blomgruppen som jag gör varje jul till min mamma och pappa samt till svärfar och svärmor.

Magnolias snöflinga är ju underbar med sina rundade former. Och det bästa är ju att den är snygg och inte allt för julig så man kan använda den till annat än just jul.


God Jul-stämpeln stämplade jag "lite"slarvigt för att få en vintage stil. God Jul-stämpeln är såå fin och en riktig favorit här! 39kr med fri frakt! Stämplade den med  distress ink pad black soot på en tag från Crealies underbara dies!


Har man lite tid så är klippark det perfekta att ha hemma! Moa Pyssel har många nya fina klippark! Detta klippark kommer ifrån Pion design och har många underbara bilder!
Jag har stansat ut bilden med en oval die med passande oval.fäste bling runt motivet och knöt en rosett med natursnöre fäste en snöflingecharm (Moa Pyssel fysiska butiken)i rosetten.
 Moa Pyssels Design Team sänder er många Julkramar och önskar er en riktigt God Jul!


Kram till alla där ute!❤️

Jojo


Inga kommentarer: