länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 16 december 2015

Blir det jul i år igen?!

Hejsan!

Idag är det den 16 december och vill man att julkorten ska komma fram med julfrimärken så är det idag de ska postas.

Och jag har inte gjort klart julkorten..i år igen!
Så därför har jag idag tagit ett beslut att Moa Pyssel kommer ha julprodukter hela nästa år framme. Och jag kommer göra julkort hela året! Hoppas jag. Så jag har en härlig lunta med jobbade julkort till nästa år. Visst låter det som en bra plan?
Tänk om den kunde infrias. Men om jag tar hem julsaker även efter jul, så borde det gå. Tillsammans kanske vi lyckas? :)

Till jul tycker jag att Magnolias stämplar passar ovanligt bra. Jag kommer alltid tillbaka till dem så här års. Annars är jag en periodare som gillar att byta märken efter säsong och vem kortet är till förstås.

Magnolia vinterstämplar hittar du här: Magnolia


Lycka till med din julkortstillverkning. Jag ska fortsätta med min nu. :)
Kram Lotta
Inga kommentarer: