länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 8 december 2015

Lotta Malm gästar Moa Pyssel

Hejsan!

Ja ännu en scrappande Lotta har hittat hit. :)
Jag behövde lite förstärkning nu inför jul och Lotta tackade ja till att gästa oss. Tack Lotta!
Så här skriver Lotta om sitt uppdrag:

Hej Lotta heter jag och har fått äran att vara gäst-DT för Moapyssel.

Jag har den stora glädjen att kunna besöka denna underbara butik inte bara på internett utan även fysiskt. Då jag känner att jag har ont om tid och vem har inte det juletid är jag så glad för dessa underbara toppers som finns i alla möjliga motiv. 


I samma serie finns även passande 6x6 papper så detta underlättar i massor nu när alla julkorten skall göras. Något som jag tycker är kul är att inte bara klistra på en topper och så färdigt utan att klippa ut från en då det är 24 st i en förpackning och alltid minst 2 av var Smiley wink(en att spara) som passa ihop. 
På detta kortet har jag med klippt ut och i detta fall granarna och satt dem på 3D kuddar.


Dessa söta små svampar hittar ni här: svampar

Denna underbart ståtliga hjort klippte jag ut och satte fast på baksidan av kortets framsidan och i kortet satte jag sedan en passande bakrundsbild. På det andra kortet har jag med klippt ut och i detta fall granarna och satt dem på 3D kuddar. Lite glitter och underbara dekorationen samt denna underbara god jul dies hittar ni i butiken.

1 kommentar:

Jok_96 sa...

vilka ljuvliga kort du har skapat Lotta.

Kram Johanna.