länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 31 december 2015

Slutet gott

Hej på er!

Sista dagen på året tänkte jag blicka tillbaka på det gångna året som varit och visa några härliga alster från var och en utav oss i Design Teamet.

Först ut blir en underbar flasktag som Pia Puma har gjort helt magiskt! Visst är den snygg? Och vin vill man ju gärna dela med någon så tycker dessa katter är så passande!Näst på tur blir Catties helt underbara krya på dig kort! Visst kan man inte annat än att må bra när man ser detta kort? Jag blir det och hoppas många tänker på att nu går vi mår ljusare tider!


Kommer ni ihåg Johannas helt magiska fågelkort? Jag kommer aldrig att glömma detta helt underbara kort. Ljusa färger och jag längtar till sommaren med fågelkvitter och axen som växer på åkern och alla fjärilar som flyger och leker med varandra!

 

Nästa Dt-medlem som jag tänkte visa upp är Majsans helt underbara födelsedagskort. Alltså wow! Så många detaljer att kolla på men allt är organiserat! Inte rörigt som jag kan tycka att det är lätt blir. Och visst är det snyggt färglagt också?! 


Ni börjar väl inte bli trött på alla underbara alster som samlas här? Jag tänkte nämligen fortsätta att visa några fler!

Nästa på tur är Louise kort som är är heeeelt magisk! Och det är lite ledsamt att tänka att hon inte tillhör Moa Pyssels Design Team längre. Vi saknar dig! ❤️
Så underbart färglagt och blommorna.. Mm helt i min smak!


Alltså Layouter gör mig, Jojo, livrädd. Men avundas dem som skapar snygga LOs.. Ejja är en som jag avundas. Titta bara på denna snygga LO.. Den får en att vilja testa detta trots att jag känner att jag skulle vara ute på hal is..


Näst på tur tänkte jag, Jojo, vara och visa en av de första tagen jag har skapat.
Jag känner mig fortfarande rätt ny i Design Teamet trots att det nu gått 6 månader. Tiden går snabbt när man har roligt inte sant?  Jag är överlycklig att få tillhöra Moa Pyssels Design Team! 


Sist ut men inte minst kommer vår underbara DT-mama. Jag tror alla i Design teamet kan hålla med om att Lotta är så förståelig och helt fantastisk som DT-mama!
Hon skapar helt fantastiska kort som man önskar man själv skulle komma i närheten av att skapa. För Moa Pyssel har det varit ett händelse rikt år med egendesignade grattis-stämpel samt grattis-dien
Båda två är helt underbara och så användbara! Hoppas Lotta vill skapa fler stämplar och dies som är så användbara! 😉

Nu har jag att ni har ett trevligt nytt år och visst ses vi igen nästa år?
Nu överlämnar jag till Lotta som får prata om framtiden!


Nyår 2015/2016

Och varje nyår brukar jag, Lotta, sia lite om trender som jag tror vi får se mer av kommande år. 2016 är på ingång och vad förväntas vi få se mer av då?

Färger: Vitt är helt rätt just nu. Och kommer nog hålla i sig ett bra tag till. Och dessutom är ju vitt så bra för att man kan använda exakt alla andra färger till vitt. Och det blir snyggt. Alltid. 
Lila kombinerat med orange är en häftig kombination. Testa gärna på manliga kort.
Lila tror jag också på nu i vår. Även cerise tillsammans med pastell (tänk ljusblått, gräddvitt och kanske lite guld) kan vara en rolig och fräsch kombination.


Moa Pyssel: kommer fortsätta att satsa på dies och stämplar och ha fraktfritt. Även mer verktyg och maskiner (som tyvärr oftast måste ha fraktkostnad eller köpas på plats)

Stilar och inriktningar: kommer fortsättningsvis vara spridda skurar. Vilket är så underbart med den här hobbyn. Inga utsvävningar är någonsin fel. Skapa det du vill när du vill och det blir alltid rätt när du följer ditt hjärta. Skapa det du tycker är vackert, eller det mottagaren tycker om. Alltid en utmaning att gå utanför sin komfortzone. Min stil är vintage/romantisk men skapar gärna inom CAS eller steampunk eller något annat roligt när andan faller på. Embossingfoldrar kommer fortfarande vara hett just för att de är så användbara och gör så mycket för ett kort.
Och också 3D alster är fortfarande härliga att göra. 

Trender och flugor som kommer och går: kommer vi säkert få ser flera av under året. Dessa uppstickare är alltid svårast att sia om. Men närmast på tur nu är Alla hjärtans dag där då hjärtan är högst aktuella igen. Ett hjärta är ju aldrig fel. :) Det kan vara ett smalt hjärta, eller ett bulligt hjärta. Hjärtan som sitter ihop som ett kollage eller tillsammans som ett par. Hur vill du ha ditt hjärta?

Gott Nytt År önskar vi på Moa Pyssel! kramar Lotta xx

1 kommentar:

Beatrice sa...

God fortsättning till er alla både Lotta och teamet önskar jag! Tyvärr är jag allt för dålig på att kommentera annars, men vill ändå meddela via detta inlägg hur inspirerande det är att se era vackra alster året runt:-) Och tack Lotta för din enastående service! Kram Beatrice.