länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 21 januari 2016

Deja vu á la snabbkort

Hej!
Jag hoppas ni alla har det bra och mår bra!
Förra veckan visade jag ett snabbkort som tog 1-1,5 h att göra.. Idag tänkte jag visa ett kort som tog 45-50 minuter alltså en halvering av tiden.

I måndags fyllde en arbetskollega 50-år och jag planerade att göra kortet till honom Men så igår så kom det fram att ännu en arbetskollega fyllde år denna vecka.. 24-år idag så gissa vilken panik det blev! Kände verkligen noll inspiration men då det vart så tätt inpå så fick det bli ett snabbkort ok det är inget 15 min kort men det är ett riktigt snabbkort för att vara mig.


 Eftersom tjejen som fyller 24-år idag kände jag att jag måste börja med hennes eftersom 50-åringen ska firas imorgon så har jag ju ett tag till på mig att skapa det kortet😅
Jag har använt en embossingfolder med stjärnor! Riktigt läcker! Strök över med lite distresser och sotade kanterna med dessa. Använde ostdukt framför detta samt att jag använde en snygg stor spets!

Jag har även stansat ut riktigt stora siffror som sattes ovanpå den vackra doiliesen! Moa Pyssel har många snygga till bra pris! Dessa är en favorit!
Som vanligt blir det många blommor på korten! Här blandade jag även in knutna seam binding band. Moa Pyssel har väldigt många olika färger! Saknar ni någon går det alltid att maila Lotta! Har hon inte tagit hem det så kanske hon kan ta hem den!

Jag stansade ut Vimplar med MFT-dies och gömde några blommor under.Så en överblick för hela kortet!

Kram KramInga kommentarer: