länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 13 januari 2016

Ett kort med kramar - Hugs

Hej!

Vill önska er alla en god fortsättning på det nya året!

Nytt år, nya onsdagar att blogga på för mig och nya möjligheter att scrappa olika vackra alster. Jag ser fram emot 2016. Jag kommer lära mig mer om scrapbooking och få en massa inspiration från alla duktiga scrappare ute i världen.

Idag bloggar jag ett kort med en vacker klippark-bild. Kortet är turkost med många fina blommor. Jag älskar blommor i alla färger och storlekar. Stora höga blommor tycker jag passar bäst på kort eller alster som inte ska in i något album, så här har jag kunna använda just detta.

Vet inte om ni har sett att det i butiken finns många fina stämplar från Whimsy Spamps som är som biljetter? Det finns både med små ordspråk och med fina enkla ord. Dessa kan användas på kort, layouts och Project Life. Är så nöjd att jag har dessa olika i min scrapbooking hörna.

Så hela kortet...Jag har också dekorerat det med vit spets, ett bulligt-blommigt bomullsband och ett pärlband. Ett par fjärilar får också pryda mitt kort.


Material från Moa Pyssel:


Önskar er alla en härlig onsdag!
Kram från mig,
 

Inga kommentarer: