länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 14 januari 2016

Snabbkort à la Jojo

Tjena,
Jag hoppas ni alla har kommit igång med pusslandet efter helgerna! Jag själv har varit lite trög i starten.. Man försöker pyssla på kvällar men man får inte så lång tid på sig från att man lagt barnen tills att man själv skall lägga sig.

Jag tänkte därför visa ett kort som för mig är ett riktigt snabbkort 1-1,5h tog denna att göra, alt som ofta brukar korten behöva ligga till sig innan de blir klar.Jag har använt mig av Martha Stewarts lufttorkade lera samt silikonformen för swirlen! Jag gillar den massor!  Målade den med vit hobbyfärg och strödde på ett lager med embossing frantage med lite rosa i och värmde med embossingfönen!

Stansade ut med Crealies underbara dies med stygn! Och att använda snygga papper är ju aldrig fel! Jag älskar dessa underbara papper ifrån Maja Design - Coffee in the arbour-smell of Coffee  och Coffee in the arbour-homemade lemoncurd som Moa Pyssel har hemma!
Sotade kanterna med Distress ink pad vintage photo och walnut stain.Primas ram fick sig också en omgång utav vit hobbyfärg samt frantage embossingpulver! I ramen placerade jag en bit utav Maja designs papper och placerade några rhinestones där i.
Bakom allt använde jag en doilies (Lotta har många olika hemma) som även den fick sig en omgång utav distress färgerna!

Jag ville ha många blommor på detta kort, ok jag har det på nästan alla kort.. 😜
Jag hade den känslan! Jag ville ösa blommor på kortet.

Visst var det någon som sa Tårta? Jag använde stickers och sotade även dessa för att få en liten vintage look!

Ha får ni se kortet i sin helhet! Jag satte även seambindingband i övre högra hörnet!


Hoppas ni gillade mitt 1-1,5 h kort!Kram från mig, Jojo

Inga kommentarer: