länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 3 februari 2016

Kort med flätad bakgrund

Hej!

När jag skulle pyssla kortet jag visar idag, blev jag sugen på att leka lite med bakgrunden.
Jag ville ha en annorlunda bakgrund, så jag kom på att jag kunde flätar ihop två papper och ser hur det blev. Jag gillar resultatet, tycker det blev bra och något annat än vad jag tidigare gjort.

Kortet är ganska sparsamt dekorerat, ibland tycker jag det kan passa bra beroende på vem kortet ska ges till. Jag har använt mig av en stämpel i form av en streckkod med ett fina ord, den fina diesen som en fjäder och sedan ett par få blommor i vitt. Vitt är alltid fint *ler*

Moa Pyssels vackra Grattis-dies får bli i fokus, den är så vacker.


Material från Moa Pyssel:


Önskar er en fin dag!
 
Kram från mig,


1 kommentar:

Cattiegirl sa...

Grymt läcker teknik! Måste jag testa! :-)
Kram
//Cattie