länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 17 februari 2016

LO: du & grodan

Hej!

Länge sedan jag skapade en layout och visade här i bloggen, men idag är det dags. Har verkligen haft en paus med layouts, men börjat saknat det mer och mer. För två veckor sedan var jag på en pysselträff och kände att nu var det tid att gå lös och skapa en sida.
Jag är nu jätteglad att jag tog det beslutet, för jag vill skapa fler!! Hoppas jag kan inspirera er.

På den layout jag visar idag har jag stämplat lite mönster, använt ett par masker och lagt papprerna lager-på-lager.

Ett par vimplar, mönster av cirklar från en mask och en stämel som ser ut som färgstänk blir en fin detalj i ena hörnet.

På ena sidan, som visas här ovan, har jag fäst olika tags under fotot. Den blå tagen ville jag ha för att ta upp det blå i fotot. Den mönstrade, lite bruna, kommer från Heidi Swap och kallas "color magic notes" . Jag har gnuggad diestress ink på den, då de är helvita. Först använde jag Faded jeans, men färgen blev helt fel så jag kände att jag hade inget att förlora och gick på med Old paper, och reslutlate blev jättebra. Kul när något som blir galet och fel kan räddas och bli bra.
Stämplarna med filmremsan är från Joy! , sedan har jag mjukat upp sidan med en dies som är som en liten spets doilies.

Titeln är stickers i både randigt och glittrande svart. Under fotot och papprena har jag stämplat ett mönster med en typ "bakgrundstämpel". Detta är något som jag kommer att fortsätta med, gillar hur det ger en fin detalj och känsla till layouten.

Layouten i helhet, ganska platt men det innebär att den blir perfekt i albumet. Jag vill försöka göra fler layouter som är lite platta. Jag har märkt att det blir lite tokigt i albumena...det blir lite trångt och buckligt och inte så bra tycker jag.
 
 
Material från Moa Pyssel:
Gesso  
Tejp 
 
 
Önskar er en fin dag!
Kram från mig,


Inga kommentarer: