länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 14 februari 2016

Månadsutmaningen

                                                                         Hej på er.

Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll. Jag har nämligen äntligen fått ihop en liten pysselhörna och slipper sitta vid köksbordet numera så det har skett en omplacering av lite scrapbooksaker kan man väl säga men jag är nöjd med min hörna även om det finns lite mer att fixa med. Men i det stora hela så är det i alla fall pysselvänligt så jag har hunnit  pyssla ett kort med månadsutmaningen som vi har. 

Månadens tre ord var ju frid, stjärnor och snö.

Valde ett kort i lite mörka färger och så lite guld i.
En guldembossad text i en svartmålad ram där jag torrborstad inkagold guld på för att framhäva dekoren. En embossad text nertill på pappret satte jag dit också.


Valde att sätta några kottar som jag gjort med en egen die.  Hottade några bjällror i guld som jag även satte dit i en brun rosett. Stjärnorna som ni ser är Martha Stewarts silikonformer som jag färglagt på samma sätt som ramen och även kottarna är torrborstade med inkagold.


Kortet i sin helhet. Mönsterpappret är ett Maja design som är mina favoriter bland papper. Lite glitter runt den fina bilden som får symbolisera frid.

Nu undrar ni kanske var snön är? Nja jag har slängt på lite shunky white frantage som snö på Maja design pappret.

Så vill jag även passa på att önska er alla en underbar alla hjärtans dag idag och ta hand om er.

Kram 
Pia Puma

Material från Moa pyssel

Mönsterpapper
 
 

 

Inga kommentarer: