länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 13 mars 2016

En layout på fotografi från i somras

Hejsan!

Precis som jag nämnt så har jag fått tillbaka lusten att göra layouter. Det är jätteskoj och mitt favoritmotiv är förstås min dotter, Emma. Men håller även på att göra en om.. mig själv! Huva!Några av sakerna jag använt här tog slut i butiken så fort jag lade in dem. (Jag tror minsann att många av er har samma smak som mig!) Men nu är de åter i lager så jag tänkte visa den här layouten då.


Det är alltid så svårt att fotografera layouter tycker jag. De är ju så stora.

Men några av de nya produkterna som jag använt här är:Sedan har jag också använt wood veneers som också tog slut fort. Ordet hello finns här:


Annat som är från Moa Pyssel (nästan allt är från butiken)
Inga kommentarer: