länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 2 mars 2016

Inspirationsalser med vinterkänsla

Hej!

Tycker det är en jättebra ide att köra, som Moa Pyssel gör, jul hela året! Jag har till denna månad lyckats få ihop ett alster i alla fall. Ett julkort med vackra papper och härligt vintrig känsla.

Jag har skapat av en vågrät rad, den högst upp... blommor, bling och vitt. Ni hakar väl på utmainingen?!
Bingobrickan

Papprerna som jag använt är från ett paperpads 6x6 från Maja Design. För att få med lite vitt och blommor på kortet så tog jag en ganska stor pappersblomma och fäste bakom ett av papprerna. Det gör att det "kommer upp" en liten liten grann och då jag gör så, täcks inte så mycket av det fina pappret och fina klipparksmotivet från Dixi Toppers. Lite bling tyckte jag passade fint i det hörnet också.

Jag är ju svag för rött när det kommer till julkort så jag fäster några blommor som har ett fint mönster i en liten grupp. En vacker röd glittrig brad får blir en fin detalj.

Kortet i helhet. Vackra papper med olika mönster, litet äpple, bling, en fin bild, lite vita detaljer och blommor... check :) kortet klart.

Material från Moa Pyssel:

Önskar er en trevlig dag!
Kram från mig,


Inga kommentarer: