länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 9 mars 2016

Layout: Brorsans traktor

Hej!

Idag visar jag en layout om vår lille son som älskade att låna storebrors traktor när han var liten. Jag gillar ju lägga papper lager-på-lager så här har jag använt olika färger och mönster på mina papper.
Hoppas jag kan inspirera till att ska en layout eller två *ler*
Jag har använt mig av ett par masker och distress ink, gesso, några stämplar och sedan har jag även dammat av mitt förråd med knappar.

Jag har använt min nya stämpel som ser ut som streckkod, där det på den längst ner finns ett fint ord. De är förpackade flera olika stämplar med olika ord. Me like!! Jag har gnuggat distress ink i både blått och grönt, tycker om att det blir ett kul mönster. Sedan har jag arbetat med gesso på en
annan mask för att få ytterligare ett lagar och ett mönster.

Ingen blomma på layouten utan jag har dekorerat med lite annat denna gång och jag har försökt även denna göra en "platt" layout. Sidan kommer att bli en fin sida i lille mannens album, för info så fyller den "lille mannen" 7 år snart.

Material från Moa Pyssel:

Önskar er en fin dag!
Kram från mig,

Inga kommentarer: