länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 22 mars 2016

Puppykort

Hej!

Tänkte visa er ett urgulligt grattiskort med en av de underbara wee stämplarna. Har använt mig några av de nya diesen från Moa med och jag älskar dem.

Som omväxling skull börjar jag med att visa insidan. Jag har valt en annan form på kortet och det är inte lika stort som de brukar. Utan mer runt 13x13 i storlek. Moa har flera dies som funkar som stomme. Här ser man också en av de nya diesen som jag använt som skrivyta. Samma finns även på framsidan.

Här ser ni den andra diesen jag haft. En underbar magnoliatag med omlott för hålet kanske man kan säga. Den går ju även använda till andra vilket är oerhört praktiskt.

Så stämpeln med hunden på den fina dien.

Här är kortet i sin helhet. Från början var detta ett kort jag gjorde på en cyberscrap mellan och i DT på Moas. Dock så kunde bara Jojo och jag medverka helt och Jojo tyckte vi skulle använda något helt annat på kortet som vi aldrig haft en tanke på att kunna använda. Sagt och gjort gick jag och rotade runt i hemmet och hittade en gammal lampa från en adventsljusstake. Målade in den med svart färg och torrborstade inkagold på den. Hittar ni den?

Må väl
Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel

papper

Dies