länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 16 mars 2016

Shopping sugen?!

Hej!

Ni har säkert alla upplevt någon gång att lust eller inspiration till att scrappa inte finns, eller? Jag erkänner att jag periodvis hamnar där. När jag vill scrappa, men vet inte vad och inte hur, då blir jag LITE frustrerad! Jag älskar ju min hobby och vill ju självklart komma igång igen, så vad gör jag då... jo, två saker, kikar på alster av olika slag på nätets alla sidor och så shoppar jag *asg*.

Idag kommer mitt inlägg här i bloggen handla om vad ni kan hitta för roliga och finna saker i shoppen hos Moa Pyssel. Jag tänkte börja med att visa produkter som är gäller en högtid som är väldigt nära nu, nämligen påsken.

 
En dies med galet söta små kycklingar från Cherry Lynn, passar fin till ett påskkort.

Ägg hör verkligen påsken till, så jag vill visa en dies från Marianne Design. Den innehåller tre olika storlekar på äggen och en äggformad stämpel med texten Glad Påsk på olika språk.
Ovan visar jag ytterligare en dies och med denna kan du skapa dina egna påskliljor. Diesen kommer från Le Crea Design.
Sist men inte minst vill jag visa en stämpel från Magnolia, nämligen Witch Tilda.

Sedan vill jag visa ett par dies som har formen som jag tycker om, nämlignen runt. Jag vet inte hur jag ska eller om jag ens kan förklara, men jag gillar det som är rund, bubbligt och har mjuka former.
Denna dies är från Magnolia och visst är den fin?!
 

Detta är dies från Marianne Design. Det finns många olika former i denna serie Basic Chapes från Marianne Design, så kika om du hittar en egen favorit.
Till sist måste jag slå ett slag för denna fina blommiga dies som landade i min brevlåda förra veckan. Den kommer från Joy! och är redan en favorit hos mig.
 
Detta är ett LITET urval ur vad som finns hos Moa Pyssel, så kom ihåg att kika in på "nytt per vecka" för att se alla nyheter som Lotta lägger in allt eftersom. Saknar ni något eller undrar om Lotta har det i butiken, men ni kanske inte hittar det, så maila och fråga. Lotta svara så snart hon har möjlihet.
 
Shoppa försiktigt och en trevlig onsdag till er alla!
Kram från mig,
 
 

Inga kommentarer: